Skip to content

Contact met Frans

Alles wat je wil weten over Umbraco

Neem contact op

Frans de Jong is Tech Lead en mede-eigenaar van Webwonders. Als expert in Umbraco en drijvende kracht achter onze status als Umbraco Platinum Partner, heeft Frans een indrukwekkend portfolio met drie MVP-titels.

Benieuwd naar digitale oplossingen voor jouw bedrijf? Vul het formulier hiernaast in voor vrijblijvend contact en een (digitale) kennismaking met Frans. Hij staat klaar om zijn kennis en ervaring graag in te zetten voor jouw succes.

Over Frans

Frans de Jong trad in 2012 toe tot Webwonders en werd in 2020 mede-eigenaar. Met meer dan 10 jaar ervaring in Umbraco, erkend als Umbraco MVP, is hij actief in de Umbraco Community Group.

Bij Webwonders analyseert en optimaliseert Frans klantsystemen om hun online succes te vergroten, waarbij hij zich specialiseert in technische maatwerkoplossingen.

Frans staat bekend om zijn collaboratieve stijl en toewijding aan het verbeteren van online bedrijfsplatformen. Zijn expertise in digitale oplossingen maakt hem een vertrouwde partner voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen verbeteren.

WW-teamfoto_lowres-Frans